Оголошення

До весняної засівної кампанії Видавництво Книгоспілка видає серію масових антирелігійних книжок “Перебудова сільського господарства та релігія”.

Дайрі, Н. – Куркуль, піп, сектант – вороги колективізації. Розм. 3/4 др. арк.

Дайрі, Н. – Безвірники та фронт сівби. Розм. 3/4 др. арк.

Ностин, – Релігійники проти аґромінімума. Розм. 1 др. арк.

Ностин, – Як шкодять релігійні свята та забобони сільському господарству. Розм. 1 др. арк.

Мідяшін, – Жодної копійки на релігію. Розм. 1/2 др. арк.

Руденко – Як безвірники допомагають колективізації. Розм. 1/2 др. арк.

Орієнтаційна ціна кожної брошури 3 – 5 коп.

Уся бібліотечка вийде з друку в січні місяці.

Крім того вийдуть з друку польською, німецькою, єврейською, російською мовами брошури на теми:

Релігія й колективізація.

Релігія й аґромінімум.

Машинотракторні станції.

Щоб встановити правильні тиражі й виконати всі замовлення, просимо надсилати заздалегідь заявки на адресу:

ПРАВЛІННЯ КНИГОСПІЛКИ: Харків, Горяїновський пр., 2.

ФІЛІЙ: у Києві та Дніпропетровському.

——————————————————————————————-
ЗАОЧНЫЕ ГОСКУРСЫ РОСПИСИ (РАЗРИСОВКИ).

Роспись по всевозм. тканям: мягким золот., серебр., рельефн. анилин. нераспрлыыв. красками. Бисерн., жемч., и мерцающ. присыпками. Роспись по сосудам стеклу, целлулоиду, коже и дереву. Полный курс, 13 уроков, в 4 мес. К урокам дается свыше 100 рис. (кроме текстовых). По оконч. выд. свидетельства. Уменья рисов. не требуется. Проспект и программа высылаются за 20 к. мелк. марками.

Москва, ул. Дзержинского, 7/К. ЗАОЧНЫЕ КУРСЫ.

————————————————————————————————————————————
Чугунно-литейный завод Кооператива “Молот” в Конотопе

Принимает заказы на изготовление вагонеток, вагонеточных скатов и разного литья чугунного с механической обработкой.

Имеются в продаже: валы коленчатые к двигателям и два двигателя нефтяных 60 и 40 сил.

Адрес: Конотоп, Низовая пл. №1. Завод “Молот”.

————————————————————————————————————————————-
Об’ява

НАРКОМТОРГ УСРР
подає до загального відому, що 30-ХІ-29 р. до Української частини розділу ІІ “Торговельного Реєстру СРСР” про Київський Державний Метальовий трест – “Київський Металотрест” зареєстровано під №33, внесено запис про визначення статутового капіталу Тресту за новим уставом орієнтовно в сумі 3.350.000 крб.

За Зав. Орг. Прав. Секр. РАПОПОРТ

—————————————————————————————————————————————–
Живописец ЗНАМЕН И ВЫВЕСОК. М. Я. БЕРГЕР тел №34

ПЕРЕШЕЛ ул. Артема №47, 3-й дом от угла по улице Гаршина, №47

——————————————————————————————————————————————
ОБ’ЯВА

Нарсуд ХІ д. м. Одеси в справі за Ч. 1510 за клопотанням Никітіної Любови права на вкрадений у неї квиток, що був видан. Одеською Центральною Ощадною касою 12 червня 1929 року на пред’явника на заложені облігації 2-го займу індустріялізації та про обов’язання Одеську Центральну Ощадну касу видати дублікат дубліката цього квитка викликає на протязі 3 місяців зі дня оголошення цієї об’яви до камери Нарсуду ХІ д. м. Одеси (Одеса, Вокзальн. майдан, буд. Окрсуду, кімн. №44) тримателя вкраденого квитка на пред’явника на закладені в Одеській Центральній Ощадній касі облігації 2-го займу індустріялізації по 1-5 за Ч.Ч. 031675, 031475, 031971, 031972, 031952, 031952, 031672, 031275, 031172, 031073.

Нарсуддя Ровенталь

Секретар Каганова

——————————————————————————————————————————————
Я, АНГЕЛИНА ВАЛЕНТИНОВНА МАРСОВА

отказываюсь от своих родителей Валентина Александровича и его жены Валентины Федоровны Марсовых.

——————————————————————————————————————————————-
ВКРАДЕНІ

в потязі між ст. Гребінка та Полтава Південних в ніч з 15 на 16 грудня 1929 року такі документи, видані на ім’я Дронина А. П.: 1) партквиток КП(б)У №736169, видан. Проскурівським ОПК; 2) профквиток №3267 спілки ВРЗЛ, виданий Проскурівською філією; 3) посвідчення №34 видане ВУЗЛом і 4) дозвіл на тримання зброї, видане Проскурівським Окрвідділом ДПУ – вважати за недійсні.

——————————————————————————————————————————————
Загублени та вкрадені документи вважати за недійсні

Чл. кн. спілки “Робос” №118288 та член. кн. ХЦРК №170949 вид. на ім’я Остофійчука А. І. Заборону кн. ХЦРК вид. на ім’я Браташа Е. І. Чл. кн. спілки “Металіст” №141450 вид. на ім’я Масленікова Л. Н. Обліково військову картку вид. на ім’я Сегеді Б. Н. Пайову кн. ХЦРК №181033 вид. на ім’я Копелць І. З. Обліково військову картку та копія документів №717 №348 про проходження військової служби вид. на ім’я Прикупця А. Д. Проїздний квиток Харків-Золочів вид. на ім’я Заводського Г. В. Чл. кн. ХЦРК №228779 вид. на ім’я Саксонова Н. А. Мед. кн. Пайову кн. ХЦРК №130020 вид. на ім’я Соломка Н. Н. Особисте посвідчення вид. на ім’я Огонесянца А. І. Облікову військову картку, Чл. кн. ХЦРК Мед. кн. та метрична випис. вид. на ім’я Вовченка І. І. Заборну кн. ХЦРК №161177 вид. на ім’я Великого К. П. Заборну кн. ХЦРК вид. на ім’я Браташа Н. І. Мед. кн. №105109 вид. на ім’я Шпанбока В. О. Особисте посвідчення вид. на ім’я Маякова. Домову кн. 5 р-ну віліції вид. Хавалькіну Е. М. Профкн. спілки “Залізничників” та випис про службу вид. на ім’я Сергеєва Ф. М. Медкн. та чл. кн. ХЦРК вид. на ім’я Щевелева Л. А. Чл. кн. ХЦРК №26545 вид. на ім’я Спісівцева А. П. Чл. кн. ХЦРК вид. на ім’я Філатова Г. І. Заборну кн. Т.С.Т. вид. на ім’я Журавлева Ц. С. Трамвайне посвідчення вид. на ім’я Журахова Р. С. Хлібну кн. вид. на ім’я Рикова І. Н. Заборну кн. та Хліб. кн. ХЦРК №28426 вид. на ім’я Глодбермана Б. М. Облікову військову картку вид. на ім’я Попова Б. П. Особисте посвідчення вид. на ім’я Корецького З. М. Обліково кінську картку вид. на ім’я Кузміна В. Н. Обліково військову картку вид. на ім’я Кузмінова В. Н. Заборну кн. ХЦРК №170289 вид. на ім’я Ткаченка П. Т. Хлібну кн. ХЦРК вид. на ім’я Ветрова К. Г. Чл. кн. спілки “Робос” вид. на ім’я Старокіна Я. З. Страх. кн. вид. на ім’я Калініна А. Г. Чл. кн. спілки “Металіст”, Обліково-військову картку, Хлібну кн. ХЦРК і Страх. кн. вид. на ім’я Севолота Ф. І. Заборна кн. ХЦРК №945 вид. на ім’я Федорченка Е. Г. Чл. кн. “Транспротників” №69141 вид. на ім’я Гріценка І. С.